Jouw gezellige vakantiefoto’s vallen in het niet bij die van Chrissy Teigen

      0

…do as the Romans do. Luidt het gezegde en Chrissy Teigen en hubby John Legend laten zich dat geen twee keer zeggen. Model en tv presentatrice Chrissy is op vakantie met haar familie op het prachtige Bali en is duidelijk vastbesloten zo veel mogelijk cultuur op te snuiven.

Chrissy en John lieten zich voor de gelegenheid hullen in traditionele Indonesische kledij. Compleet met een elegante gouden hoofdtooi, sarong en waaier poseerde het model naast haar man, eveneens in traditionele kleding en sieraden.

Eerlijk is eerlijk, John en Chrissy zien er koninklijkwaardig uit in hun traditionele Balinese kostuums. Het model verbleef in het luxe Como Shambhala retreat waar Chrissy en haar familie in alle rust genoten van elkaar en een beetje yoga. In haar onderschrift bedankt de knappe mommy dan ook het retreat.

Thank you for getting me to move again (first time since I was 8 months pregnant and Luna is ummmm 15 months old) and giving me some much-needed body and nutrition schooling! 

Baby Luna werd niet in de traditionele kostuums gekleed, maar poseerde wel even met haar beroemde mommy voor een vakantiekiekje dat ingelijst mag worden.

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!