Disney heeft 3 nu al hele coole films, waaronder een remake van Aladdin, voor ons in petto!

      0

Als kind waren we al fan van Disney maar ook nu houden we van de dingen die ze maken. De tekenfilms zijn net zo leuk om te kijken als volwassene maar ook van de niet-geanimeerde varianten worden we heel blij. Nu hebben we goed nieuws voor mensen die Disney net zo leuk vinden als wij.

Er zijn maar liefst drie nu al hele coole films op komst. Zo stapt Emily Blunt in de huid van Mary Poppins voor een remake van het bekende verhaal. December 2018 kunnen we de film in de bioscoop verwachten.

 

Practically perfect in every way. ☂️ #MaryPoppinsReturns #D23Expo

Een bericht gedeeld door Disney (@disney) op

Van Aladdin komt nu ook een niet-geanimeerde film. Guy Ritchie zal het verhaal regisseren. De hoofdrollen zijn gegeven aan Mena Massoud (Aladdin) en Naomi Scott (Jasmine). Will Smith zal te zien zijn als Geest. Het is nog niet bekend wanneer we de film kunnen bewonderen.

 

NY 🌇 Coat: @burberry Shirt: @burberry Skirt: @_Dion_lee

Een bericht gedeeld door Naomi Scott (@naomigscott) op

Maar liefst 100 miljoen dollar werd er uitgegeven aan een verfilming van het verhaal 'A Wrinkle in Time'. Onder andere Reese Witherspoon, Oprah Winfrey en Chris Pine hebben een rol in de film. Er is al een trailer van bijna twee minuten, bewonder deze hieronder. De film zal vanaf maart 2018 in de bioscoop draaien.
Beeld thumb: Disney
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!