Als Rihanna terug in de tijd mocht dan zou ze naar dit cruciale moment reizen

      0

Rihanna staat op dit moment voor de zesde keer op de omslag van ELLE magazine. Om dat te vieren, en haar lancering van Fenty Beauty te vieren, nodigde het tijdschrift een aantal van haar beroemde fans en vrienden uit om de zangeres het fashionable hemd van het lijf te vragen.

Zo mochten onder andere Tyra Banks, Eminem, April Bloomfield, Zac Posen, Pharrell Williams en David Copperfield een vraag stellen. De vraag van de goochelaar was dan ook direct de meest spraakmakende.

Zo stelde David Copperfield het volgende scenario voor. “I’m not kidding, this is a real offer: I can make you dissapear and reappear anywhere in the world. Where do you want to go, and why?"

Hierop antwoordt Rihanna dat ze terug wil gaan naar tien minuten voor het moment dat ze ontmaagd werd. Helaas antwoord ze niet op het ‘waarom’ vraagstuk van de goochelaar. “Ten minutes before I lost my virginity..and I’m holding you to that offer. LOL.”

Daarnaast beantwoord ze ook nog een aantal vragen over lippenstift, zo zegt ze dat lipstick haar altijd in problemen brengt en ze het gebruikt als geheim wapen.

Beeld: ELLE
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire