Héél goed nieuws voor Keeping Up With The Kardashians fans!

      0

Het is de guilty pleasure van veel mensen: Keeping Up With The Kardashians. De reality familie heeft al heel wat seizoenen van de serie gedraaid en toch blijft het keer op keer smullen wat de dames meemaken. Normaal gesproken is KUWTK te zien op E! Entertainment maar wat nou als je die zender niet ontvangt?

Ingewikkeld doen op internet is voorbij: wij hebben goed nieuws want vanaf nu is Keeping Up With The Kardashians bij TLC in Nederland te zien. De zender begint met het uitzenden van seizoen 13 op 5 oktober om 21:00. Wat je kunt verwachten? De afleveringen uit deze reeks werden opgenomen vlak nadat Kim Kardashian werd beroofd van 10 miljoen dollar aan sieraden. De nasleep van deze heftige gebeurtenis werden voor het seizoen vastgelegd.

Ook wordt er een nieuwe baby verwelkomd in de Kardashian / Jenner familie. Rob krijgt een kindje met Blac Chyna en beseft zich dat het belangrijk is om beter contact met zijn zussen en moeder te hebben. Khloé is verliefd en overweegt daarom haar relatie met Caitlyn, haar voormalige stiefvader, nieuw leven in de blazen. 

Bekijk een preview van de eerste episode van seizoen 13 hieronder!

Beeld: TLC
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire