Blake Lively onthult dat een make-up artist haar seksueel heeft lastig gevallen

      0

Voormaling Gossip Girl actrice Blake Lively vertelt aan de Los Angeles Times openhartig over haar nare ervaring met een voormalig make-up artist die haar seksueel heeft lastig gevallen.

Nadat het nieuws naar buiten is gekomen dat filmproducer Harvey Weinstein meerdere vrouwen seksueel heeft geïntimideerd en misbruikt, zijn er meer vrouwen die moedig genoeg zijn om hun verhaal te vertellen. Vaak doen zij hun verhaal in de hoop dat zij zo andere vrouwen kunnen inspireren die het zelf hebben meegemaakt.

In een interview met de Los Angeles Times vertelt Lively over haar ervaring met een make-up artist. “Hij maakte ongepaste opmerkingen naar mij en stond erop dat hij mijn lipstick mocht aanbrengen met zijn vingers”. Maar de make-up artist gaat nog een stap verder door de actrice te filmen terwijl zij lag te slapen. “Gelukkig was ik aangekleed maar dit was een vreselijke actie van hem.”

De moeder van twee laat weten dat er nooit actie is ondernomen tegen deze man ondanks dat zij het gedrag van de man aangekaart heeft. Toen de producers vroegen om maar een meeting te komen, hoopte zij dat er eindelijk iets gedaan zou worden aan haar klacht. In plaats daarvan kreeg zij een waarschuwing over haar hond. “Hij zou achter mijn toilet in mijn kleedkamer hebben gepoept en waarna de conciërge dit moest opruimen.” Ze zeiden: “Dit is een serieuze zaak en het zou niet nog een keer mogen gebeuren.”

Na dat Lively een advocaat had ingeschakeld, werd de make-up artist ontslagen door de producers. Wel schreven ze voor hem nog een aanbevelingsbrief omdat ze geen ‘moeilijkheden’ wilden hebben…

Beeld: Bruno Press 
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!