5 x de coolste Time's Up en Me Too initiatieven bij de Golden Globes

      0

Gisteravond werden voor de 75e keer de Golden Globes uitgereikt in Beverly Hills en dat het een bijzondere avond zou worden, was van te voren al bekend. Me Too en Time's Up zouden een belangrijke rol gaan spelen en de initiatieven van de genodigden van de avond stelden ons niet teleur. Hieronder onze 5 favorieten.

1. Iédere vrouw verscheen in het zwart bij de awardshow.
Van Oprah Winfrey tot Gal Gadot en Nicole Kidman tot Zoe Kravitz: alle dames zagen er prachtig uit in een zwarte outfit als protest tegen de seksuele onderdrukking en uitbuiting die gaande is in Hollywood (en daarbuiten).

 

A post shared by Ntombikayise Mandulane (@ntombiwc) on

 

A post shared by theFASHIONbox (@fashionbox01) on

 

A post shared by cinemarkaj (@cinemarkaj) on

 

A post shared by joannavargasnyc (@joannavargasnyc) on

2. De speech van Oprah Winfrey.
Het icoon mocht de 'Cecil B. de Mille-award' in ontvangst nemen voor haar bijzondere bijdrage aan de entertainment industrie. De voormalige talkshow host gaf zo een geweldige speech dat niemand er zonder kippenvel of tranen in de ogen naar kan kijken. 

3. Debra Messing spreekt E! aan op het ongelijk betalen van mannen en vrouwen.
Niet zo lang geleden nam presentatrice Catt Sadler afscheid van de zender waar ze jaren werkte. Waarom? Mannen krijgen er per definitie meer betaald dan vrouwen. E!'s Guiliana Rancic sprak Debra aan op de rode loper en die kon haar mening over het bovengenoemde niet onder stoelen of banken steken.

4. Barbra Streisand spreekt ontevredenheid uit over regisseur-nominaties.
Toen het icoon achter de schermen hoorde dat zij de enige vrouw is die in de 75-jarige geschiedenis van de Golden Globes een award voor beste regisseur naar huis mocht nemen, was ze vanzelfsprekend in shock. 

5. Natalie Portman stipt kort maar heel duidelijk aan wat er onder andere mis is.
De actrice mocht de nominaties voor Beste Regisseur presenteren met Ron Howard en zei: "Here are the ALL-MALE nominees".

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!