Beyoncé en Jay-Z gaan samen op tour en dit is hoe jij eerder tickets kan scoren

      0

Na de eerste On The Run Tour van Beyonce en Jay-Z in 2014, komt er nu een tweede tour van het koppel! Gisteren postte Beyoncé drie berichten op Instagram, waarin ze bekendmaakte dat ze zich samen met haar lover klaarmaakt om weer het vliegtuig in te stappen. 

Na een tijd van geruchten, weten we het nu zeker. Queen B en Jay-Z gaan samen op tour en ze noemen het On the Run 2. De steden en data zijn bekend en wij mogen ons hart ophalen, want ook Amsterdam wordt niet overgeslagen. Op 19 juni komen de twee naar onze hoofdstad en daar wil je hoe dan ook bij zijn!

De ticketverkoop voor het concert gaat van start op maandag 19 maart om 10 uur. Om er zeker van te zijn dat jij je kaartjes kan bemachtigen, hebben wij een tip voor je. Je kan je namelijk inschrijven voor de pre-sale van het concert! Deze sale zal 14 maart van start gaan, dus haast je! Klik hier om je in te schrijven. 

In 2014 heeft het duo zo'n 850.000 kaartjes verkocht en een omzet van 75 miljoen euro behaald. Ook deze keer zullen ze dus flink wat geld verdienen...

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!