Kim zou Tristan in gezicht hebben gespuugd + fans Khloé nemen de basketballer flink te grazen

      0

Vlak voor de bevalling van Khloé Kardashian kwam het nieuws naar buiten dat vriend Tristan Thompson vreemd zou zijn gegaan. Met de beelden om het te bewijzen en de eerdere misstappen die Thompson heeft begaan en ineens boven kwamen drijven, zag het er niet erg rooskleurig uit voor de relatie van de realityster en de basketballer. Toch gaan nu de geruchten dat de kersverse moeder vergevingsgezinder is dan wij zouden zijn. 

Op het moment dat de video's van Tristan Thompson naarboven dreven, kon Khloé echt op elk moment bevallen. Op de video's is te zien hoe de basketballer wel erg close is met een andere vrouw en uiteindelijk zijn handen niet thuis kon houden. Khloé was, natuurlijk, in shock en enorm vernederd. 

Afgelopen vrijdag is de realityster bevallen van haar eerste dochtertje en het lijkt erop dat Tristan wel bij de bevalling aanwezig mocht zijn. Khloé zou snel na de bevalling van Cleveland terug naar LA willen verhuizen met de baby, maar het lijkt erop dat ze sinds de geboorte van het kindje toch van gedachten is veranderd. Dit liet een bron aan People weten.

"She isn’t even mad at Tristan right now. She’s basically already forgiven him. She is in a bubble of love and peace and happiness right now, and everything that happened with Tristan is less about ‘cheating’ and more like, it was just a random drunken hookup that meant nothing and was kissing at most and didn’t lead to anything else and was the fault of stupid groupies trying to trap him, and everybody just needs to move on."

 

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Maar, niet iedereen lijkt het zo snel achter zich te kunnen laten. Op Twitter gaat het gerucht nu rond dat Kim op Tristan zou hebben gespuugd in het ziekenhuis, waar ze waren voor de bevalling van Khloé. Of het waar is, is nog maar de vraag. Wij zouden het in ieder geval niet bepaald een probleem vinden en Twitteraars denken daar precies hetzelfde over.

En dat is ook zeker niet het enige wat mensen op social media te zeggen hebben over en tegen Tristan. Op Instagram laten mensen hilarische berichten achter onder een foto op zijn account. Reacties als "I hope you hit every red light when you are in a hurry" en "I hope you always push a pull door in front of a load of people" laten hem hopelijk duidelijk weten dat mensen het niet eens zijn met zijn acties.

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!