OMG! Zoveel dollar verdient Kim Kardashian elke minuut...

      0

Met een groot gevolg op Instagram (ze is staat op de vijfde plek qua meest gevolgde accounts) en een giga bereik op andere media, kan je wel begrijpen dat Kim Kardashian flink wat dollars bijgeschreven krijgt op haar bankrekening. Maar dat het zoveel zou zijn, wisten wij ook niet.

De reality ster staat op nummer 47 van Forbes' lijst voor de bestverdienende celebs van 2017. Dat klinkt niet zo enorm hoog, maar ze sleepte vorig jaar 50 miljoen dollar binnen. Dat betekent dat ze 140.000 dollar per dag oftewel 100 dollar per minuut verdient. Say what?!

Naast het geld wat ze binnensleept met Keeping Up With The Kardashians, verdient ze ook heel wat dollars met haar technische hebbedingetjes. Het gros van haar inkomsten (zo'n 40%) komt van haar 'Kim Kardashian: Hollywood' game. Het spelletje is gratis te downloaden maar als je het echt leuk wilt maken, dan moet je allemaal extra's kopen. Ongeveer 30 procent van de inkomsten ervan gaan linea recta naar Kim's bankrekening. Ook met haar Kimoji app verdient ze behoorlijk wat geld. 

Op beauty gebied doet Kim het ook erg goed. De producten die ze lanceert onder KKW Beauty raken vaak snel uitverkocht en ook haar diverse parfums gaan als zoete broodjes over de digitale toonbank. Zonder dat mensen het geroken hebben, zijn ze bereid meer dan 50 euro neer te tellen voor een luchtje. Vergeet Kim's Selfish boek en The Kids Supply, dat ze vorig jaar met hubby Kanye lanceerde, trouwens ook niet.

Een andere bron van inkomsten zijn gesponsorde Instagram posts. Een merk moet gemiddeld 500.000 dollar neertellen voor een foto met tekst van Kim op het sociale medium. Van waist trainers tot Calvin Klein en van detox thee's tot een medicijn tegen ochtendmisselijkheid: de half-Armeense is niet vies van een commerciële samenwerking of twee. 

 

Found this pic I took in the bathroom on set of My @calvinklein shoot #MyCalvins #ad

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire