Maan werd in Kroatië verrast door 3 bff's om herinneringen weer tastbaar te maken!

      0

Wedden dat jouw telefoon volstaat met duizenden foto's van kostbare momenten? Zo jammer dat je ze eigenlijk maar nauwelijks écht ziet. Vroeger lieten we nog wel eens foto's afdrukken om de meest mooie momenten te koesteren en wij vinden dat het tijd is voor een comeback van deze gewoonte.

Maak kennis met de HP Sprocket Plus: een zakformaat fotoprinter (het zusje HP Sprocket is nog net wat kleiner) en de dunste ter wereld. Met de Sprocket Plus kun je altijd en overal foto's printen, plakken en delen rechtstreeks vanaf je smartphone. Afgedrukt op fotopapier van 5,8 x 8,6 cm worden het perfecte plaatjes om aan jouw dierbaren te geven, op een spiegel te hangen of zelfs op je telefoonhoesje te plakken. Een persoonlijke touch aan de foto's geven is ook mogelijk dankzij de HP Sprocket-app (beschikbaar voor iOS en Android). Zo kun je kiezen voor een tekst, een lijst, een filter, augmented reality of de unieke 'relive' functie.

Hoe cool de HP Sprocket Plus is, kon zangeres Maan (in navolging van influencer Claartje Rose) aan den lijve ondervinden. Haar drie beste vriendinnen verrasten haar in Kroatië om nieuwe dierbare herinneringen te maken en oude op een persoonlijke manier weer op leven te kunnen brengen: oftwel HP's slogan '#reinventmemories'. Maan is zo druk bezig met het maken van dierbare momenten voor haar fans, dat haar vriendinnen het leuk vonden om haar in het zonnetje te zetten. Hoe dat ging? Dat zie je in de video hieronder!

Nieuwsgierig naar de HP Sprocket en HP Sprocket Plus? Hier lees je alles over de megahandige printer voor iedereen die altijd on the go is.

Beeld: HP
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!