Beyoncé en Jay-Z laten zich van een hele andere kant zien tijdens de On The Run Tour en het is vrij pikant

      0

Het heeft even mogen duren, maar de On The Run Tour II van Beyoncé en Jay-Z is van start gegaan. De verwachtingen liggen hoog, maar reken maar dat de twee sterren deze meer dan waar hebben gemaakt tijdens de eerste show in Cardiff, Wales. Met dank aan social media hebben wij al een inkijkje mogen krijgen in hoe het er tijdens zo'n show aan toegaat en, geloof ons, je wordt niet teleurgesteld. Ze delen zelfs foto's van wel érg intieme momenten... in bed!

Dat het een spektakel zou gaan worden, dat wisten we allemaal. Zelfs de opening van de show was al het benoemen waard en het werd alleen maar beter. Als je dacht dat je wel wist wat je kon verwachten van dit beroemde koppel, dan heb je het mis. Voor het eerst delen ze een exclusief inkijkje in de relatie en de kiekjes liegen er zeker niet om. 

Naast dat er duidelijke beelden werden laten zien van Blue Ivy, Rumi en Sir, heeft het trouwpaar ook de vernieuwing van hun huwelijksgeloften laten zien op het grote scherm. Dit soort dingen worden niet snel gedeeld en al helemaal niet door Beyoncé en Jay-Z. En dat is ook precies de reden dat we niet hadden verwacht dat ze een boek zouden uitbrengen met allerlei foto's van intieme momenten. Het is op z'n zachtst gezegd pikant...

 

Een bericht dat is gedeeld door @allofbey op

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire