Kylie Jenner heeft besloten foto's van Stormi van Instagram te verwijderen en dat komt een beetje laat

      0

Sinds Stormi is geboren hebben we al een paar kiekjes van de schattige baby mogen zien, maar daar komt nu verandering in. Na drie maanden van Instagram posts en Snaps heeft Kylie Jenner besloten dat het gezicht van het meisje niet langer prominent in beeld komt. Ook heeft ze eerdere foto's waar dit wel zo was verwijderd, maar once on the internet... Juist ja.

Dat Kylie Jenner wel vaker anderen uit foto's cropped om zichzelf beter in beeld te krijgen, dat wisten we al wel. Maar dat ze haar eigen kindje eruit knipt, dat hadden we nog niet eerder gezien. De realityster plaatste gisteren een foto waar Stormi maar voor een klein deel te zien was en fans merkte het, natuurlijk, al snel op. Een gebruiker reageerde "She cut her baby out". Waarop Kylie zei "Yeah, I cut my baby out. I'm not sharing photos of my girl right now.". 

Je zou denken dat ze deze beslissing al wel eerder gemaakt zou hebben, maar pas na drie maanden verandert Jenner haar strategie. Het is vrij zeldzaam dat Kylie reageert op comments op Instagram, dus waarschijnlijk wilde ze het graag duidelijk maken wat haar fans voortaan kunnen verwachten. Maar, de foto's die eerder van Stormi zijn geplaatst zullen natuurlijk voor altijd op het internet blijven rondzwerven, dus in dat geval is het een beetje te laat...

 

i spy with my little eye...

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

 

Een bericht dat is gedeeld door @commentsbycelebs op

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire