Deze bekende zangeres heeft na één maand daten besloten om te gaan trouwen met kersvers vriendje

      0

Het liefdesleven van Ariana Grande staat de laatste tijd wel erg in de spotlights. Vorige maand besloten de zangeres en ex-vriend Mac Miller om een punt te zetten achter de relatie en niet veel later werd Ariana al gespot met SNL comedian Pete Davidson. Pete was al snel met het laten zetten van tatoeages in het teken van de zangeres en nu is hij zelfs al op zijn knieën gegaan... Na vier weken! En raad eens, Ariana zei, al kan bijna niet anders, JA!

Na net een relatie van twee jaar achter de rug te hebben, heeft het gloednieuwe vriendje van Ariana al snel de grote vraag gesteld. Volgens een bron die dichtbij de twee staat, maken ze er verder ook totaal geen geheim van.

"They’re just two people who found love quickly and make each other happy all the time. They both started talking about it this past weekend. It’s nothing they’ve been hiding."

Het koppel heeft elkaar ontmoet op de set van Saturday Night Live, waar Ariana op dat moment eenmalig de presentator van was. Sindsdien gaat het allemaal erg snel en niet iedereen is het daarmee eens. De Tweets liegen er niet om... Maar om het zeker te weten willen we natuurlijk eerst de ring zien! Wij zijn erg benieuwd waarna de twee het officieel bekend gaan maken.

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire