Het is eindelijk duidelijk wie Beyoncé heeft gebeten en dat brengt een einde aan het mysterie

      0

Je herinnert het je vast nog wel; Tijdens een feestje werd Beyoncé in het gezicht gebeten en sindsdien wil iedereen weten hoe het precies zit. De celebs houden hun lippen stijf op elkaar, maar actrice Tiffany Haddish heeft nu in een interview verklapt wie het was en dat geeft ons eindelijk duidelijkheid. Al hadden stiekem al een klein vermoeden wie het zou kunnen zijn...

Even een recap van de situatie is wel op z'n plaats. Tijdens een afterparty van een concert van Jay-Z schijnt één genodigde iets te veel te hebben geflirt met de rapper en dat pikte Queen B niet helemaal. Toen ze er wat van kwam zeggen zou de vrouw in kwestie Beyoncé hebben gebeten(!) en tot nu toe wisten we nog steeds niet wie het was.

Tiffany Haddish heeft al in meerdere interviews de avond in kwestie besproken, maar nooit wilde ze zeggen wie het nou was. Maar, het internet zou het internet niet zijn als niet iedereen op onderzoek uit zou gaan. Al snel was de lijst met verdachten tot twee vrouwen gekomen; Sanaa Lathan en Sara Foster. En als we Haddish moeten geloven, dan is Sanaa Lathan de enige echte dader. Ook al ontkende ze dit zelf in maart nog.

Dat Lathan niet helemaal helder meer kon denken tijdens het incident is duidelijk. Haddish wilde de vrouw in de haren vliegen, maar Beyoncé kalmeerde haar al snel vertelde ze aan The Hollywood Reporter.

“That bitch is on drugs. She not even drunk. The bitch is on drugs. She not like that all the time. Just chill.’”

Dat mysterie is nu in ieder geval opgelost en Tiffany Haddish is er niet minder populair door geworden. Wij zijn in ieder geval wel benieuwd wat de gevolgen zijn voor the biter zelf... Echt handig is het natuurlijk niet.

“I got invited to way more parties after that. It’s ridiculous how many parties. ‘Can you come to my party?’ ‘Can you come to my thing?’ They want me to talk about something at their thing ’cause they think, like, ‘This is gonna put me back on if Tiffany says something.’”

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire