Cardi B. vloog Nicki Minaj aan tijdens New York Fashion Week feestje en dit is waarom...

      0

Nicki Minaj en Cardi B. gingen in eerste instantie gewoon prima door één deur: ze hebben zelfs samen een nummer opgenomen met Mijos. Toch is er de afgelopen tijd iets misgegaan tussen de rapsters. Nicki zou de nodige lelijke dingen over Cardi gezegd hebben en andere artiesten gedwongen hebben om niet samen te werken met haar concullega (want anders zouden ze niet meer met Nicki in zee mogen).

Hoe de vork precies in de steel zit, weten we natuurlijk ook niet 100% maar één ding is zeker: tijdens een feestje van Harper's Bazaar afgelopen weekend gedurende New York Fashion Week, kregen de twee het flink aan de stok met elkaar. Nicki zou expres op de sleep Cardi B.'s jurk hebben gestaan waardoor deze scheurde en vervolgens ook nog wat rotte dingen over de Be Carefull rapster als moeder én haar dochter Kulture hebben gezegd.

Cardi kon dat natuurlijk niet over de schreef laten gaan en trok haar schoen uit om vervolgens naar Nicki te gooien (maar niet te raken). Nicki zou een deel van de pruik van Cardi B. van het hoofd hebben gerukt mét een oorbel. Op een foto van de pruik is te zien dat er ook een nepnagel in prijkt en laat die nou precies matchen met de handen van Minaj...

Nicki bleef uiteindelijk op het feestje van Harper's Bazaar en Cardi B. verliet het festijn zonder schoenen aan én een enorme buil op haar hoofd (deze zou veroorzaakt zijn door elleboog van een bewaker die haar per ongeluk stootte). Er zijn nog geen aanklachten ingediend maar de politie van New York doet onderzoek naar het voorval.

Terwijl Minaj de lippen tot nu toe stijf op elkaar heeft gehouden, plaatste Cardi B. een verklaring op Instagram. We zijn benieuwd hoe de vete verder gaat... Bekijk beelden van het incident hieronder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PERIOD.

Een bericht gedeeld door CARDIVENOM (@iamcardib) op

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!