Bella Hadid verscheen op de rode loper in een outfit waarmee zij alleen weg kan komen

      0

Bella Hadid weet dat ze beeldschoon is: haar gezicht is een plaatje en haar lichaam is simpelweg flawless. Je zou haar een vuilniszak aan kunnen trekken en dan staat het nog fantastisch. Tijdens het Harper's Bazaar Icons feestje afgelopen weekend, jawel hetzelfde festijn waar Cardi B. en Nicki Minaj ruzie kregen, had ze een aparte outfit aan.

Hadid verscheen in een huidskleurige bodystocking-achtige look die Thierry Mugler speciaal voor haar maakte. De oufit bestond uit een bustier waar haar borsten net in pasten in combinatie met een string en daarover een doorzichtig stofje met naden. Aan haar voeten prijkten see-through hakken waar een deel van het textiel in verdween.

Haar look maakte ze af met een glitter clutch van Judith Leiber, flink wat armbanden bezaaid met glimmende steentjes van Lorraine Schwartz en een ring die die ons erg doet denken aan eentje die je draagt als je verloofd bent... Zou Abel (a.k.a. The Weeknd) haar ten huwelijk gevraagd hebben? Of vond ze het gewoon een mooie ring - dat kan natuurlijk ook.

Bekijk haar look hieronder. Wat vinden jullie ervan?

Beeld: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!