Zien: Rossana Kluivert On A Mission om de straathonden van Curaçao te redden!

      0

De afgelopen jaren bivakkeerden Patrick Kluivert en zijn familie een flinke tijd op Curaçao. De voormalige profvoetballer hielp daar het nationale team om succes te boeken. Zijn vrouw Rossana kon natuurlijk gewoon bij het zwembad gaan liggen om te relaxen, maar besloot iets heel anders te doen.

Waar ter wereld Rossana ook komt, zij zet zich in voor het straathonden probleem. Toen zij ernstig ziek was (van de zomer kreeg zij haar laatste behandeling tegen kanker), stond hun hond elke dag trouw naast haar bed om haar troost te bieden. Ze wilde iets terug doen voor haar trouwe viervoeter en ging op een missie om de zwerfhonden van Curaçao te redden. Op het eiland zijn flink wat beestjes op straat te vinden en deze zijn vaak ernstig ondervoed, gewond en hebben nare ziektes.

TLC volgde de styliste en maakte de serie Rossana Kluivert On A Mission. Van het opzetten van een opvang tot de speurtocht naar en de behandeling van straathonden. Eén van de verhalen die je kunt volgen is die van Perla. Zij werd door Rossana op straat gevonden en was erg vermagerd. Naast dat ze schurft had, waren er ook nog zes puppy's bij haar van slechts een week oud. 

Er moesten moeilijke beslissingen gemaakt worden om Perla gezond te maken maar nu gaat het gelukkig goed met haar. Het verhaal zien van Perla en andere hondjes én ontdekken wat Rossana allemaal heeft gedaan (en nog steeds doet) om het leven van straathonden op Curaçao te verbeteren? Kijk dan vanaf 7 november elke woensdag om 20:30 naar Rossana Kluivert On A Mission!

Beeld: TLC
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!