Ariana Grande struikelt tijdens eerste optreden van 'Thank U, Next' maar herpakt zich als een baas

      0

Ariana Grande en Pete Davidson's romance is één van de meest besproken van dit jaar. Het koppel verloofde zich al na een paar dagen samen te zijn en ging bijna net zo snel weer uit elkaar. Alle break-ups zijn natuurlijk pijnlijk op het moment zelf maar gelukkig staat Ariana er positief in.

Ze bracht afgelopen weekend de single 'Thank U, Next' uit waarin ze haar beroemde exen bespreekt en ze bedankt voor alles wat ze haar (qua ervaring en lessen) hebben gegeven. Gisteren bracht Ariana voor het eerst de single ten gehore tijdens de Ellen Degeres show en voor het optreden had ze zich laten inspireren door de film The First Wives Club met Goldie Hawn, Bette Midler en Diane Keaton. 

Gehuld in een witte outfit zong ze het nummer prachtig te midden van een trouwreceptie setting met twee danseressen aan haar zijde. Helaas ging niet alles vlekkeloos want toen ze van een stoel sprong - met flinke hakken aan haar voeten - struikelde Ariana. Gelukkig wist ze zich snel te herpakken. Wél brak ze nog even tijdens een stukje in het nummer waar ze het heeft over naar het altaar lopen samen het haar mama. 

Maakt niet uit Ariana, we doen het je sowieso niet na! Bekijk de beelden hieronder.

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!