Tip voor crimi-fans: Ellie Lust krijgt eigen programma op Investigation Discovery vol bizarre zaken

      0

Heb jij ook een zwak voor crimi's? Verslind je series als The Bridge en kijk je graag naar televisiezenders als Investigation Discovery? Dan hebben we heel goed nieuws voor je.

Dit najaar wordt namelijk nog wat extra spannend én bizar dankzij het nieuwe programma op Investigation Discovery genaamd 'Ellie Lust: Bizarre Zaken'. De voormalige politieagente en woordvoerder van de politie in Amsterdam duikt iedere week weer in een bizarre Amerikaanse zaak waarin moord, oplichting of vermissing wordt onderzocht en vergelijkt deze met een Nederlandse zaak. Dat belooft heel veel goeds dus!

Ellie Lust: “Dit uitstapje naar dé crime zender van Nederland kon ik natuurlijk niet laten schieten. Ik behandel bizarre Amerikaanse misdrijven en probeer de kijker mee te nemen in vergelijkbare Nederlandse zaken zoals “De Utrechtse serieverkrachter” en “Meesteroplichter Piet van Hout”. Als kind ging mijn hart sneller kloppen bij het zien van spannende politieseries. Met 31 jaar politie-ervaring in mijn rugzak weet ik inmiddels dat de werkelijkheid vaak nog vele malen vreemder is dan fictie. Ik ben benieuwd of de kijker dat straks met me eens zal zijn.”

Nieuwsgierig welke zaken er in het programma voorbijkomen? Kijk dan hieronder. 'Ellie Lust: Bizarre Zaken 'is elke woensdagavond om 22:00 te zien op Investigation Discovery.

14 nov - The Golden State Killer | De Utrechtse serieverkrachter
21 nov - Natalie Wood: An American Murder Mystery | Moord op Marion en Romy
28 nov - Jonestown Massacre | De Sekte van Sipke Vrieswijk
5 dec - He Lied About Everything | Meesteroplichter Piet van Haut
12 dec - Home Alone | Moord op 10-jarige Diego
19 dec - Evil Lives Here

Beeld: Investigation Discovery
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!