Ariana Grande's epic clip voor Thank U, Next' is een ode aan iconische romcoms

      0

De relaties van Ariana Grande zijn veelbesproken en met name de laatste, waar ze in een korte tijd verloofd was, met Pete Davidson heeft de pers overuren doen draaien. Hoe pijnlijk break-ups kunnen zijn, Ariana Grande geeft er duidelijk een positieve draai aan getuige het nummer Thank U, Next.

Afgelopen weekend werd eindelijk de clip bij het lied online geplaatst en het is een meesterwerkje geworden. De video is een ode aan vier van de meest geliefde romcoms -Mean Girls, 13 Going On 30, Legally Blonde en Bring It On - en zit vol met referenties naar haar eigen leven.

Zo schrijft ze in haar 'burn book' (net als in Mean Girls) over drie van haar exen, maakt ze een grap over Pete's grote mannelijkheid en zien we persoonlijke foto's hier en daar voorbijkomen. Naast cameo's van onder andere Kris Jenner en Jennifer Coolidge, zijn ook haar vrienden te zien in de video. 

Daarnaast maakt ze even duidelijk wat haar standpunt is over vluchtelingen en de manier waarop leiders als Trump hiermee word omgegaan. In één shot is te zien dat ze een boek over rechten (net als in Legally Blonde) zit te bestuderen genaamd 'Immigration and Refugee Law and Policy'. 

Nieuwsgierig naar de geweldige video? Bewonder 'm hieronder!

Beeld thumb: Thank U, Next clip
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire