Natalie Portman en Jessica Simpson maken ruzie over een bikinifoto uit 1999

      0

Als celebrity zijnde ligt elke uitspraak die je doet onder een vergrootglas en dat brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Toch zijn het ook maar mensen en zeggen ze niet altijd even slimme dingen, ook al bedoelen ze het misschien niet helemaal zo.

Natalie Portman was bij USA Today om haar nieuwste film Vox Lux te bespreken en het gesprek kwam terecht op het imago die jonge vrouwelijke zangeressen krijgen aangemeten. Zo herinnerde ze zich dat zij als opgroeiende tiener erg in de war was van een bikinifoto van Jessica Simpson in 1999. 

"I remember being a teenager, and there was Jessica Simpson on the cover of a magazine saying ‘I’m a virgin’ while wearing a bikini, and I was confused", aldus Natalie bij USA Today. "Like, I don’t know what this is trying to tell me as a woman, as a girl".

Die uitspraak viel bij Jessica niet in goede toonaarde. De zangeres plaatste een bericht op Twitter en Instagram waarin zij zegt dat het dragen van een bikini op een cover en maagd zijn best hand in hand kunnen gaan. Daarnaast benadrukt ze dat ze altijd heeft gepleit dat vrouwen mogen zijn, wie zij willen zijn en dat het niet bij Natalie en haar bijdrage aan de Time's Up beweging past om zulke uitspraken te doen en haar te 'shamen'. 

Inmiddels heeft Natalie haar excuses aangeboden maar ook uitgelegd wat ze bedoelde met haar uitspraak. Wat vinden jullie? Heeft Jessica een punt of heeft ze de uitspraak van Natalie gewoon verkeerd begrepen?

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!