Over glamour, romantiek & spiritualiteit

      0


We noemen ze allemaal even op: Autumn Tactics, geïnspireerd door de seizoensverandering (bijvoorbeeld brede chokers waar bedeltjes in de vorm van bladeren aan hangen), Hippie Girl, kleurrijke, bijna folkloristische sieraden (denk aan superlange oorbellen met hangertjes in de vorm van bloemetjes in bonte kleuren). Voor de puristen onder ons is de Pure & Simple collectie een must: spiritualiteit en yoga zijn de inspiratiebronnen geweest voor deze lijn (zo zijn armbandjes versierd met een Boeddha afbeelding en vrolijke velours strikjes).

Winter Romance en Christmas Jewelry zijn de laatste twee in de rij van vijf, de namen van deze twee collecties verklappen genoeg. Romantiek, vrouwelijkheid en pasteltinten kenmerken de Winter Romance collectie, Christmas Jewelry kun je ook wel omschrijven als een uitgebreide partycollectie (lange kettingen met grote, ronde Swarovski kristallen).

Hoewel we nog even moeten wachten tot de herfst (officieel) begint, ligt de herfs/wintercollectie van Dolce Luna binnenkort al in de winkels. (RA)
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!