Lanvin is de nieuwe guestdesigner voor H&M!

      0

H&M wist ons met de mysterieuze filmpjes lang in spanning te houden, maar eindelijk is de nieuwe gastdesigner bekend gemaakt: Lanvin! De dames- en herencollectie zullen vanaf 23 november in zo'n 200 H&M winkels wereldwijd verkrijgbaar zijn. Betaalbare high fashion op z'n best!

Onze gebeden zijn verhoord! Na samenwerkingen met onder meer Viktor & Rolf, Karl Lagerfeld en Stella McCartney overtreft H&M zichzelf met het strikken van Lanvin als guestdesigner. Hoofdontwerper Alber Elbaz zal een vrouwencollectie ontwerpen en de Nederlandse Lucas Ossendrijver is verantwoordelijk voor de herencollectie. Hallelujah.lanvin for H&M

Alber Elbaz was in eerste instantie kritisch over het ontwerpen van een collectie voor het grote publiek, maar H&M wist hem gelukkig over te halen: "In het verleden heb ik gezegd dat ik nooit een collectie voor het grote publiek zou maken, maar wat me intrigeerde was vooral het idee dat H&M voor luxe ging en niet dat Lanvin voor de grote massa moest gaan. Dit is een bijzondere beoefening van het vak, waarbij twee bedrijven die elkaars tegenpolen zijn kunnen samenwerken omdat we dezelfde filosofie delen, namelijk het brengen van vreugde en schoonheid aan mannen en vrouwen overal ter wereld."Margareta van de Bosch, creatief adviseur van H&M, is lyrisch over de samenwerking: "We zijn enorm enthousiast over Lanvins collectie voor H&M, het is zo’n spannend moment. Lanvin zal bij H&M een luxueuze Franse traditie introduceren die ook modern en speels is. Het is echt een Lanvin collectie geworden, gebruikmakend van hun snit en belijning, met veel focus op vorm en details bij zowel de dames- als de herenlijn."Op 2 november gaat een speciale film in première, waarin de ‘Lanvin for H&M’ collectie voor het eerst aan de wereld zal worden vertoond. De film zal voor iedereen online te zien zijn op www.hm.com. Na de verschijning van deze film duurt het nog slechts drie weken voordat de collectie in de winkel ligt. Wij hebben onze slaapzakken en koffiekannen alvast klaarstaan. We kunnen haast niet wachten!

(Tekst: Joyce)
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire