Koopjes scoren tijdens Den Haag shoppingnight

      0

Fashionista's, maar vooral koopjesjagers opgelet! Op 23 juni vindt in Den Haag weer het jaarlijkse shoppingnight plaats. Tot 12 uur 's nachts zijn de winkels geopend en hoe later het wordt, hoe hoger de korting!

Maar niet alleen korting, ook een hoop evenementen vinden we op de shoppingnight. Fashionshows, beauty makeovers, 'how to walk on high heels' les, je vindt het allemaal tijdens de Den Haag shoppingnight.

denhaag

Een perfecte avond dus, voor de echte diehard modeverslaafden die een overvolle stad vol korting, beauty en fashion aankunnen. Vorig jaar trok dit evenement meer dan 100.000 bezoekers. Maar echte fashionista's laten zich niet uit de weg slaan en gaan er met een zak vol geld op af!

den haag shopping night

Maar wat is er naast de kortingen op de collecties van bijvoorbeeld Maison de Bonneterie, de Bijenkorf, Hunkemöller, H&M en Men at Work, nog meer te doen tijdens de Den Haag shoppingnight?

Ieder uur vindt een fashionshow plaats op de Grote Marktstraat. De modellen showen deze avond de collecties van de winkels die meedoen aan de Den Haag shoppingnight. Ook geeft Mariana Verkerk (bekend van Hollands Next Topmodel) een cursus 'how to walk on high heels' en krijg je - als je dat nodig hebt natuurlijk - stijlingadvies van het Grazia team.

den haag shopping night

Woon je in de buurt van Den Haag dan is de shoppingnight zeker een kijkje waard. En woon je niet in de buurt van Den Haag en wil je er wel graag bij zijn? Ga dan gezellig samen met een vriend(in).

Kijk voor alle winkels die tijdens de shoppingnight open zijn en alle evenementen van de avond op de shoppingnight website.

Ga jij aankomende donderdag naar de Den Haag shoppingnight?

(Tekst: Yanis)
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire