10x opvallende gastmodellen op de catwalk

      0

Ieder catwalkseizoen is er een handjevol modellen dat enorm gewild is onder de fashion designers. Maar om de show nog wat extra sjeu te geven, wordt er ook wel eens een verrassend gastmodel ingeschakeld. Wij maakten een top 10 met de meest opvallende guest appearances op de catwalk!

10x gastmodellen op de catwalk collageII

Links: Anna Dello Russo leeft zich tijdens fashion weeks altijd volledig uit voor de lenzen van de aanwezige streetstyle fotografen. Dankzij Ungaro designer Giles Deacon mocht ze ook eens 'echt' model zijn en showde ze een look tijdens de s/s 2011 show.
Rechts: speciaal voor Ozlem Suer hing Jessica Simpson in 2009 eenmalig de microfoon aan de wilgen om over zijn catwalk te paraderen in een statige jurk en torenhoge plateaus.

10x gastmodellen op de catwalk collageI

Links: de toen 71-jarige Veruschka liet op de catwalk van Giles Deacon zien dat schoonheid niet leeftijdsgebonden is. Op pensioengerechtigde leeftijd over de catwalk schrijden kan dus ook!
Rechts: Járen voordat Victoria Beckham zelf een kledinglijn zou beginnen, was ze eens zelf model voor een andere designer. Maria Grachvogel strikte de ex-Spice Girl voor haar show in 2000 en nam samen met Victoria trots het applaus in ontvangst.

10x gastmodellen op de catwalk collageV

Links: beauty has no size, leek Jean Paul Gaultier te willen zeggen door zangeres Beth Ditto als finalemodel in te huren voor zijn fashion show. Gaultier schakelde eerder ook al (voormalig) plus sized beauties als Crystal Renn en Velvet D'Amour in.
Rechts: Ellen DeGeneres kreeg het publiek flink aan het lachen toen de talkshow host tijdens de hysterische fashion show van Richie Rich een appearance maakte. Mode met een knipoog, daar houden we van!

10x gastmodellen op de catwalk collageIV

Links: Yolantha Cabau van Kasbergen liep als volleerd model over de plankier van John Richmond voor zijn f/w 2011 show. Hij bombardeerde de Nederlandse presentatrice zelfs tot zijn muze!
Rechts: Beyoncé zag er bootylicious uit tijdens de exclusieve s/s 2011 show van Tom Ford.

10x gastmodellen op de catwalk collageIII

Links: Lady Gaga is BFF met personal stylist Nicola Formichetti, die op zijn beurt hoofddesigner is van modehuis Mugler. Niet eens zo verrassend dus, dat zij afgelopen seizoen de Mugler catwalk bestormde in verhullende outfits en sky high shoes.
Rechts: Pamela Anderson heeft zowel voor Vivienne Westwood als Richie Rich over de catwalk geschreden. Met Vivienne en diens boyfriend heeft ze zelfs in campagnes en een heus boek gestaan.

Wij zijn benieuwd welke actrices/zangeressen/presentatrices er komend seizoen worden ingeschakeld voor een rondje runway!

Check onderstaande artikelen voor nog meer fashionable lijstjes:

- 10x favoriete sieradenmerken van de celebs

- 10x kijkje thuis bij fashion insiders

- 10x favoriete fashion twitteraars

(Door: Joyce)
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire