De ideale bikini van Silk & Beach

      0

Ieder jaar is het weer een uitdaging. Je wil een zo'n mooi mogelijke bikini, maar hij moet óók nog eens je lichaam flatteren. Bij het bikinimerk Silk & Beach staat de pasvorm centraal en stel je zelf je bikini samen. Kies jouw perfecte top en het broekje dat bij jouw figuur past!

Tachtig procent van de vrouwen geeft aan het lastig te vinden een goede bikini te vinden, omdat de bikini's vaak alleen in sets te verkrijgen zijn in maar één model. Bij Silk & Beach vind je per bikinikleur of print minstens twee verschillende modellen. Dit zijn onze favoriete modellen!

Silk Beach Hamptons bikinitop

The Hamptons
Dit model is een grote hit! Niet gek, want de top laat je borsten groter lijken en geeft de boezem goede ondersteuning. Deze Hamptons top is verkrijgbaar met accessoire zoals op de foto hierboven, maar ook zonder accessoires en in verschillende kleuren. 

capri top Silk & Beach

Capri
Glamour on the beach! Deze Capri bikinitop kan voor iedere maat en bij ieder figuur! Deze ivoorwitte top met voorgevormde cups is bezet met zilveren en antracietgrijze studs. Tip: de top is ook leuk onder een wijdvallende top wanneer je 's avonds de dansvloer onveilig maakt met je gebruinde huid!

Silk Beach grey

St Tropez
Met dit model kun je alle kanten op! Je kunt hem dragen als haltermodel, met een strik aan de voorkant of bind hem aan de achterkant vast zodat je een strapless look creëert! Onze favoriete kleur is grijs-paarse top! Maar je kunt de St Tropez ook in zwart-wit krijgen. Tip: combineer deze top met het St Barths broekje!

silk beach

James Bond
En last but not least, het Bondi beach broekje met het bekende riempje! Als Bond girl naar het strand. Tip: het riempje kun je vervangen met een riempje uit de Silk & Beach collectie!

www.silkandbeach.com
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!