UPDATE: Vera Wang vraagt €370 voor passen bruidsjurken

      0

Er is ophef ontstaan over een nieuw beleid voor het passen van bruidsjurken in de flagship store van Vera Wang in Shanghai. Klanten moeten nu namelijk 3.000 Yuan, dat is omgerekend €370, betalen om een jurk überhaupt te mogen passen.

Maar dat is niet alles. Naast de vergoeding voor het passen, zit er ook een tijdslimiet van 90 minuten aanvast. Als de klant er uiteindelijk voor kiest om de jurk te kopen, dan wordt het 'pasbedrag' van de prijs afgetrokken. Als je de jurk niet wilt, is het weggegooid geld.

Deze regel voor Vera Wang jurken is alleen in China van toepassing en ingevoerd om copy cats te weerhouden en blijkbaar is er reden tot zorg in China. Vera Wang is niet de eerste die geld vraagt voor het passen van bruidsjurken, in Australië zou dit al sinds 2008 gedaan worden om alleen vrouwen te trekken die daadwerkelijk een bruidsjurk zoeken en vrouwen die voor de lol jurken gaan passen tegen te gaan.

UPDATE: Vera Wang heeft laten weten, na overleg met de internationale operatoren, de regel voor het betalen voor passen af te schaffen. "We wish for all Vera Wang customers to enjoy the same standard of excellence worldwide. Treating our customers in a fair and equitable way remains a priority. The store in Shanghai has only been open to private VIP preview appointments. The official opening to the public will take place on April 29," aldus Vera Wang.


Beeld: Reporters
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!