The Flying Grass Carpet

      0Rotterdam - Op vrijdag 15 augustus landt The Flying Grass Carpet op het Rotterdamse Schouwburgplein. Na Amsterdam en Aken zal het uitrolbare park - gemaakt van diverse soorten gras en ontworpen door HUNK-design en ID Eddy - te zien en beleven zijn in de havenstad.
De opening belooft een feestelijk spektakel te worden. Het begint om 17.00 uur en omdat dit rond etenstijd is, wordt er een picknick georganiseerd. Neem zelf je flesje rosé, lekker hapjes en kleedje mee en schuif aan. Direct naast The Flying Grass Carpet staat Stefano, bij wie je verrukkelijke Italiaanse lekkernijen kan kopen. En als iedereen zit te genieten, zal je worden ondergedompeld in een bloemenregen. Vanuit een helikopter boven het Schouwburgplein zullen 90.000 bloemen naar beneden laten dwarrelen!
The Flying Grass Carpet is van vrijdag 15 t/m zondag 17 september op het Schouwburgplein in Rotterdam. De opening is op 15 augustus vanaf 17.00 uur. Bij een feestje horen cadeaus! En om de opening van The Flying Grass Carpet te vieren, geeft good2b 2 x een picknickmand met lekkers t.w.v. € 50 weg! Surf dus snel naar WIN! De actie loopt tot maandag 11 augustus.
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire