Kaasmerk Parrano onderzoekt favoriete BN’er gezelschap voor de Kerstdagen

      0Charly Luske & Doutzen meest populair - De feestdagen brengen wij graag door met een leuk gezelschap! Uit onderzoek van Parrano, één van de merken binnen Uniekaas, blijkt dat 26% van de ondervraagde Nederlandse vrouwen het liefst aan tafel schuift bij Charly Luske.
De Nederlandse mannen kiezen daarentegen voor topmodel Doutzen Kroes als favoriet hapje voor tijdens het kerstdiner. Maar liefst 39% van de ondervraagde mannen zou de keuken induiken om voor Doutzen een heerlijk kerstmaal te bereiden. Ook is de sexy Tatjana Simic een populaire Kerstdate voor de mannen.
[IMG01]

Sport & inhoud
Sport is voor vrouwen een minder interessant onderwerp tijdens de Kerst, wat een reden kan zijn dat Johan Derksen op de laatste plaats eindigt. Mannen vinden het juist wel gezellig om over sport te praten, daarom kiest 8% van de mannen voor Johan Derksen als favoriet tafelgezelschap.
Vrouwen blijken juist veel waarde te hechten aan een goed gesprek, zo blijkt uit de enquête. Dit is dan misschien ook wel de reden dat Bram Moszkowicz op de tweede plaats eindigt als favoriete Kerstdate.
Tip voor een makkelijk & heerlijk voorgerecht
Tijdens de feestdagen staan we massaal in de keuken om te koken voor onze geliefden. Je kunt jezelf ook wat rust gunnen door voor een wat makkelijker voorgerecht te kiezen.
Met de Kerst eten wij Nederlanders het liefst carpaccio als voorgerecht. Twijfel daarom ook niet langer, en ga voor een traditionele rundercarpaccio, met pijnboompitjes, kappertjes, wat rucola en olijfolie, en natuurlijk een handje authentieke Italiaanse kaas zoals Parrano.
[IMG02]Tekst: Annemijn de Leeuw
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!