Het droomhuwelijk van Brad & Angelina: de foto's

      0

Brad Pitt en Angelina Jolie zijn vorig weekend in het geheim getrouwd. Op 23 augustus gaf het Hollywood droomkoppel elkaar het ja-woord tijdens een intieme ceremonie. De ceremonie werd door slechts 20 vrienden en familieleden bijgewoond. Brad en Angelina zijn getrouwd in de kapel van Château Miraval in Zuid Frankrijk.
 
Ieder kind uit de familie Pitt heeft aan de jurk meegewerkt. De meester kleermaker van Atelier Versace naaide tientallen ontwerpen geselecteerd uit tekeningen van hun kinderen in de jurk en sluier.
 
De trouwerij was een echte familie aangelegenheid. Ieder kind speelde een belangrijke rol tijdens het huwelijk: de oudste zonen Maddox (13) en Pax (10) gaven hun moeder weg. Zahara (9) en Vivienne (6) gooiden bloemblaadjes verzameld uit de tuin. Shiloh (8) en Knox (6) dienden als bruidsjonkers. De kinderen hadden ook geholpen bij het schrijven van de trouwbeloften van hun ouders. En Pax had de taart gebakken! 
 
Het koppel verkocht de exclusieve rechten van hun trouwfoto's aan de bladen People en Hello. Angelina verteld aan Peolple "It was important to us that the day was relaxed and full of laughter. It was such a special day to share with our children and a very happy time for our family."
 
 
 
 
 
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!