Nederlands modetalent bezoekt de Cologne Fashion Days

      0

Cologne Fashion Days 2014 heeft het Nederlandse modefestival Fashionclash gevraagd om 10 Nederlandse ontwerpers te presenteren. Binnen de 'Think Dutch Space' wordt de diversiteit, innovatie en creativiteit van Nederlands modetalent getoond. In de stijl van FASHIONCLASH is er niet alleen kleding te vinden maar ook accessoires, schoenen en textielontwerp.
 
Tijdens de Cologne Fashion Days 2014 neemt Fashionclash 10 getalenteerde Nederlandse mode-ontwerpers mee. Er loopt zo ontzettend veel modetalent in Nederland rond, de één bekender dan de andere. Fashionclash is één van de organisaties die bekend en onbekend fashion desing talent een podium biedt. Cologne Fashion Days geeft ontwerpers de mogelijkheid om werk te presenteren, verkopen en daarnaast om de Duitse markt te verkennen. 
 
Fashionclash neemt de volgende 10 designers mee naar Duitsland; Joelle Boers, Ebby Port, by Sanne Jansen, Liselore Frowijn en Bas Kosters. Herenmode designers Jivika Biervliet en Mevan Kaluarachchi. Schoenenontwerpers Deniz Terli en Judith van Vliet en Chris van den Elzen. Mocht je opzoek zijn naar een bijzonder kledingstuk waar de massa niet in loopt, kijk dan eens op de websites van deze top talenten. Zie hieronder alvast wat van het mooie werk van deze getalenteerde ontwerpers.
 
Ebby Port
 
Ontwerpers Judith van Vliet en Chris van den Elzen hebben elkaar per ongeluk leren kennen bij FASHIONCLASH / Invito Shoe Design Challenge en dit resulteerde in een succesvolle samenwerking.
 
by Sanne Janzen
 
Liselore Frowijn (Prix Chloé bij Hyères International Festival de la Mode 2014) 
 
 
Mevan Kaluarachchi (Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam)
 
Bas Kosters Studio
 
Joelle Boers
 

Jivika Biervliet
 
 

Deniz Terli (Clarks Shoe Design Award)
 
 
Beeld: Fashionclash en de modeontwerpers
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire