Fifty shades of Grey: eerste beeld Rita Ora als Mia Grey

      0

12 februari hebben we natuurlijk allemaal omcirkeld in onze agenda. Niet alleen omdat het dan bijna Valentijnsdag is, maar dan gaat ook de erotische film Fifty shades of Grey in de première.

Voor de mensen die het boek al hebben gelezen is het natuurlijk altijd spannend hoe de personages er op het witte doek uit zullen zien. De hoofdrolspelers Jamie Doman die de rol van Christian Grey op zich zal nemen en Dakota Johnsen die Anastasia Steele zal spelen werden al eerder bekend gemaakt, maar langzamerhand komen we erachter wie de rest van de personages zullen gaan spelen.

Eerder werd al openbaar gemaakt dat Rita Ora een rol zal krijgen in de film. Gisteren was het de 24ste verjaardag van Rita Ora, een perfecte gelegenheid om het eerste beeld van de zangeres als Mia Grey, het aanwezige adoptiezusje van Christian te publiceren. Dit keer geen platinablonde look en sexy outfits voor Rita. In de film is de zangers te zien met een ultrakorte zwarte coupe en conservatieve kleding. Ondanks dat het maar een kleine rol is, wordt dit wel Ora's acteerdebuut. Wij zijn benieuwd of de R&B zangeres net zo goed kan acteren als zingen. 

De zangeres tijdens de American Music Awards 

Eloise Mumford speelt Kate Kavanagh, de beste vriendin van Anastasia Steele. 

Meet the parents: Andrew Airlie speelt de vaderfiguur van Christian Grey en Oscar winnares Marcia Gay Harden zal de rol van moeder Grey op zich nemen.

 

De officiële trailer van de film

 De hoofdrolspelers praten over de awkward sex scènes. 

Ook Ellen DeGeneres heeft een hoofdrol weten te bemachtigen! Was het maar waar, helaas moeten we het doen met dit hilarische filmpje van de comédienne.

Matchen de acteurs bij hoe jij de karakters in gedachten had?

 

 

Bronnen: Facebook, YouTube en DailyMail
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire