De 10 nieuwe Victoria's Secret Angels

      0

Nadat Doutzen Kroes en Karlie Kloss hun vleugels inleverden werd het tijd voor nieuwe Angels. Via Instagram liet het lingerielabel weten dat er maar liefst 10 nieuwe Angels zijn. Waaronder één Nederlandse, namelijk Romee Strijd.  De modellen liepen al eerder mee in de shows, dus je zult sommige gezichten misschien wel herkennen. Zie hier de 10 nieuwe Angels van Victoria's Secret: 

1. Romee Strijd (Nederland)

De enige Nederlandse die we mogen verwelkomen bij Victoria’s Secret is Romee Strijd. De Nederlandse is een grote naam aan het worden op de catwalk. Ze liep onder andere op de catwalk voor Chanel, Louis Vuitton en Victoria’s Secret in 2014.

2. Stella Maxwell (Ierland, geboren in België)

Stella werd ontdekt als model in Nieuw-Zeeland. Oorspronkelijk komt de Ierse uit België. In 2014 liep deze beauty voor het eerst de Victoria's Secret Fashion Show.

3. Jac Jagaciak (Polen)

Deze Poolse dame kom je overal tegen. Op de catwalk van Ralph Lauren en Micheal Kors tot de school waar ze op zit. Jac komt uit een heel atletische gezin. Toen ze vier was begon ze met rennen. Haar oudere zus Anna is een professioneel lang en hink stap springer, haar vader is een spring- en sprintercoach en haar moeder is lerares gymnastiek.

4. Elsa Hosk (Zweden)

In 2011 liep Elsa Husk voor het eerst de Victoria’s Secret Fashion Show. De lange blonde was eerst professioneel basketbalspeelster.

5. Kate Grigorieva (Rusland)

Voordat Kate Grigorieva model werd en shows liep voor Stella McCartney, Versace en Dolce & Gabbana was de Russische schone een balzaal danseres met een bacherlor diploma marketing en een Miss Rusland deelneemster in 2012.

6. Sara Sampaio (Portugal)

Sara ziet er misschien lief en schattig uit, maar de Portugeze heeft de bruine band in karate. Ook is de nieuwe Angel heel muzikaal, ze speelt namelijk viool.

7. Taylor Hill (Amerika)

De in Colorado geboren knappe Taylor Hill heeft een passie voor snowboarden. De Amerikaanse heeft al een aantal keer gelopen voor merken als Chanel en Fendi. Ze werd niet ontdekt op een modellencompetitie of castings, maar, believe it or not, op een boerderij.

8. Martha Hunt (Amerika)

Martha werd ontdekt tijdens een modellencompetitie in de staat North Carolina. Ze liep shows voor Chanel, Dolce & Gabbana en Prada voordat ze de Victoria’s Secret Fashion Show liep in 2013.

9. Jasmine Tookes (Amerika)

Jasmine begon als model voor Abercrombie&Fitch en later liep de bloedmooie Jasmine op de catwalk van onder andere Tom Ford, Marc Jacobs en Dolce & Gabanna.

10. Lais Ribeiro (Brazilië)

Voordat de Braziliaanse model werd, zat ze eerst op een school voor verpleegkunde. Lais Ribeiro heeft shows gelopen van Oscar de la Renta en Balmain tot Jean Paul Gaultier en uiteindelijk Victoria’s Secret in 2010.

Beeld: Getty
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire