Dit is de leukste opleiding die je kunt volgen!!

      0

Weet jij nog niet precies wat je wilt gaan doen in de toekomst? Ben je opzoek naar een spannende en creatieve opleiding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Voor alle fashionfreaks en denimheads is er een geweldige 1-jarige opleiding op de Jean School in Amsterdam. Hier leer je alles over denim, het ontwerpen en maken ervan.

Amsterdam heeft de eerste onafhankelijke Jean School ter wereld geopend. Deze school lanceert nu een 1-jarige Jean School International Course ondersteund door het ROC. De opleiding start in augustus en is een mbo niveau 4 opleiding. Na het behalen van de examens, krijgen de studenten een diploma medewerker design niveau 4. Studenten worden opgeleid tot professionele denim developers: het worden experts in vaardigheden als het ontwerpen, knippen, naaien, stikken en wassen van jeans.

Inschrijven
Deze opleiding klinkt toch te leuk voor woorden. Bovendien krijg je de kans om met grote gevestigde labels zoals G-star RAW, Tommy Hilfiger, Levi’s en Pepe Jeans samen te werken. Ook ga je meewerken aan gerenommeerde denimprojecten en beurzen zoals The Kingpins Show, de Modefabriek, Global Denim Awards en Amsterdam Denim Days. Ben jij helemaal enthousiast geworden en wil jij je inschrijven of meer informatie over deze opleiding hebben? Ga snel naar de website van de Jean School en wie weet lopen wij binnekort wel in jouw denim ontwerpen.
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!