Je kan nu een huis in Disney Land kopen!

      0

De ervaring is er hoogstwaarschijnlijk eentje om nooit meer te vergeten en eerlijk, wie wil er nu niet elke dag wakker worden als een prinses in Disney Land. Kastelen, een prins op het witte paard (of op een vliegend tapijt) elke avond een vuurwerk show in je achtertuin. Wij zouden er voor tekenen.

Alleen de check die we aan meneer Walt Disney zouden moeten overmaken voor een droomhuis in wonderland is er eentje die wij dan weer liever niet tekenen. Je happily ever after laten bouwen in Disney Land kost je namelijk zo’n 6,3 miljoen dollar! Krijg je er van Walt wel drie jaar gratis toegang bij. Schappelijk van Mr. Disney, niet?

Op zo’n tien minuten afstand van Magic Kindom vind je het park Golden Oak, een woonwijk. Dit is een woonwijk zoals als andere. Behalve dan dat Golden Oak zich in Disney Land bevindt en niet in een all American buurtje.

Dit is hoe het werkt. Eerst koop je een stuk land in een van de vier buurten van Golden Oaks. Dan kies je uit de verschillende voorbedachte ontwerpen wat voor soort huis je zou willen laten bouwen. De keuze bestaat uit een Mediterraanse, Toscaanse, Zuid Klassieke, Frans Landelijke, Spaanse, Venetiaanse, Italiaanse of Nederlands Koloniale villa. Daarnaast kun je ook kiezen voor Grand Estate, het grootste landgoed uit het boekje.

Verzamel al je vrienden, houdt een sponsor loop of zes, verkoop een nier want je moet er wat voor over hebben om een huisje in het Magic Kingdom te bemachtigen. Ach, met een mansion als deze ben je in no time iedereens allerliefste lievelingspersoon.

Genoeg details! Bekijk de huizen van Golden Oak hieronder.
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!