& Other Stories gaat een samenwerking aan met Toms Shoes

      0

De geliefde brand & Other Stories gaat een nieuwe lijn lanceren en it’s going to be good.

Het schoenenmerk Toms voelde zich vanaf het begin al goed bij de samenwerking met & Other Stories. Blake Mycoskie, founder van Toms, zei dan ook overtuigend “I feel that & Other Stories has a firm point of view on their values and that is something that is vital to anyone that Toms collaborates with.” Uit de samenwerking komt een gloednieuwe ready to wear lijn voort, die niet alleen bestaat uit klassieke Toms maar ook uit kledingitems en dat is nog niet alles…

De campagne is geschoten in het prachtige Venice Beach in Californië, waardoor de lijn heel wat Californische invloeden meekrijgt. En het 34-jarige model Erin Wasson is het gezicht van de collab, vastgelegd door fotografe Natalie Joos. Het verhaal achter Toms blijft nog steeds hetzelfde: bij elk verkocht product, wordt een kind in nood verblijd met een nieuw paar schoenen. How beautiful.

We moeten nog even wachten, maar de Toms x Other Stories collectie zal aankomende lente verkrijgbaar zijn in de winkels en in de webshops van de twee companies. De designer van & Other Stories, Georgine Le Toqueux, kijkt er erg naar uit. “This is an invitation to a strong and comfortable wardrobe filled with beautiful prints and vivid colors.”

Bekijk hieronder de eerste beelden.

 

The star of our @TOMS co-lab @erinwasson with the founder of TOMS @blakemycoskie. #TOMSandotherstories #OneforOne

Een foto die is geplaatst door & Other Stories (@andotherstories) op

 

Sneak peek from the @TOMS co-lab shoot with @erinwasson and @jxxsy. #TOMSandotherstories #OneforOne

Een foto die is geplaatst door & Other Stories (@andotherstories) op


Beeld thumb: & Other Stories
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!