Blair Waldorf-stijl verovert de catwalk in New York

      0

Zelfs als je geen die-hard Gossip Girl fan bent, weet je wel wie Blair Waldorf is. En als je fan bent: geef toe, ook jij wilde haar leventje en kledingstijl. Ze was populair, kwam uit de upper class van New York City, ging naar een fancy privé school en wist haar schooloutfit er altijd enorm stylish uit te laten zien. 

Afgelopen dinsdagochtend leken we niet meer de enige te zijn met die fantasie. Modeontwerpster Tory Burch liet haar modellen tijdens de New York Fashion Week namelijk in outfits lopen waarvan het net leek alsof ze recht uit Gossip Girl kwamen wandelen. Het was een collectie die waarschijnlijk erg geliefd zal zijn onder de Tory Burch fans, maar waarmee ze ook nieuw publiek zal trekken (Gossip Girl lovers, kom maar door!). 

Er zaten veel verschillende mooie outfits tussen die allemaal erg schools maar chique waren. Grote, witte winterjassen, pakjes met ruitjespatronen en bijpassende tasjes, mooie, blauwe uniform-ish pakjes inclusief rokjes, maar ook pussy-bow blousejes in een hoge, zwarte broek gestoken of gebloemde jurken. 

Alles voelde erg New York upper class, bekijk de foto’s en je weet wat we bedoelen… 

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!