Deze trend brengt de skinny jeans weer helemaal terug

      0

Als het aan de catwalk van de afgelopen fashion weeks ligt is er één ding zeker: skinny jeans zijn uit. De strakke broek heeft het jaren lang goed gedaan en is stiekem nog altijd onze favoriet. We verwachten dan ook niet dat dit oude vertrouwde model snel uit het straatbeeld zal verdwijnen. Toch zal de skinny jeans zeker een stapje terug moeten doen en plaats gaan maken voor de bootcut, boyfriend en mom jeans. Dit seizoen maakt de broek gelukkig een kleine comeback, en wel op een hele speciale manier.

Grote kans dat jij als klein meisje aan ballet deed, en het beste daarvan was natuurlijk het dragen van roze tule rokjes. De huidige trends zeggen het al: pretty, girly stofjes mogen weer gebruikt worden, en tule is daar een van. High street winkels als Zara en River Island zijn gelijk de trend achterna gegaan met tule maxirokken en doorzichtige frilled tops.

Maar wat de beste tule-trend tot nu toe is? Ballerina jeans! Eindelijk mogen volwassen vrouwen, die geen Carrie Bradshaw zijn, weer hullen in het geweldige classy stofje. Bij de nieuwe arrivals van de Topshop Jeans zaten namelijk twee prachtexemplaren: de Tulle Hem Straight Leg Jeans (die ook in de Skinny Jamie Style zijn uitgebracht) en de Tulle Skirt Jamie Jeans. Wishlist material!

Beeld thumb: iStock
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire