De zwart-wit geblokte 'koksbroek' die Instagram overneemt

      0

Trends komen en gaan, maar er zijn nog altijd en als redacteur bij Fashionscene hebben we al het één en ander voorbij zien komen. Er is weinig waar we ons nog over verbazen, maar er is nu is een trend onstaan op Instagram die het noemen waard is. Het gaat namelijk om de 'koksbroek'. Dit is wat je moet weten over de fashion trend die je feed gaat overnemen. 

Van jassen onder de schouders dragen tot een comeback van schoudervullingen. De ene trend willen wij regelrecht naar onze eigen kledingkast transporteren en bij de andere ontstaan er een aantal vraagtekens. Inmiddels is de streepjestrend al een tijdloze klassieker en zie je deze anno 2017 nog steeds voorbij komen. Maar er is een nieuwe fashion hype opgedoken: de koksbroek. Het item gaat massaal rond op Instagram en is gezien bij onder andere model Salem Mitchell en Ava Nirui, schrijfster, fotograaf en designer. Zwart-wit geblokte broeken die ons direct doen denken aan chef koks, en stiekem ook een beetje aan het Noorse curling team.

In onze hoofdstad hebben wij al verschillende ruitjes gespot, maar de bewuste 'koksbroek' nog niet in het wild gezien. Of dit in ons kikkerlandje een rage wordt? Wij zijn benieuwd. Misschien dat binnenkort het Nederlandse model Romee Strijd in een dergelijk ruitje is te zien? Check hieronder de foto’s. Wij op de redactie worden er een beetje delusional van...

 

@s.i.m.o.a.n [found u!] 🤗 oh Apex pants are rest0cKEd 🎵〰 #unif

Een bericht gedeeld door UNIF (@unif) op

 

@lil.angel666

Een bericht gedeeld door UNIF Makes The World Go Round (@wewearunif) op

 

@lil.angel666

Een bericht gedeeld door UNIF Makes The World Go Round (@wewearunif) op

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

 

two flowers

Een bericht gedeeld door SALEM (@salemmitchell) op

 

📍

Een bericht gedeeld door SALEM (@salemmitchell) op

 

🏁go!

Een bericht gedeeld door ava (@avanope) op

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire