Door deze zomerse outfits haal jij je leren rokje weer uit de kast

      0

De eerste dag richting de dertig graden hebben we gehad en nu we de zomer dan toch echt tegemoetkomen is het al helemaal tijd om je rokje uit de kast te halen! Dan bedoelen we niet alleen je simpele rokjes, maar ook de leren versies. Het is vaak lastig en een beetje eng om het item zomers te combineren, maar het is zeker mogelijk.

Het begint allemaal met het kiezen van een stijl en het combineren ervan, maar toch kan het af en toe lastig zijn om een (lak)leren rokje te stylen, omdat het al snel too much kan zijn en door verkeerd te matchen kan het zelfs ordinair worden. Toch is het echt niet onmogelijk, en het is maar al te goed terug te zien op de Instagram kiekjes van onze favoriete it-girls dat leren rokjes hartstikke elegant kunnen zijn. 

De laatste tijd hebben zij dan ook weer vol op bewezen dat leren én lakleren rokjes naast de koudere dagen ook perfect zijn voor de lente en zomer, en zijn dus niet seizoengebonden. Dit jaar is het dan ook helemaal in om te experimenteren met kleuren, ook hier kunnen we wat van leren doormiddel van fashion bloggers. Niet alleen zwart, maar ook rood en lichtroze komen langs.

Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Kijk snel hieronder voor een hele reeks aan manieren om je leren rokje te stylen.

 

Een bericht gedeeld door 송다니 (@songdani) op

Beeld thumb: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire