Bizarre trend! Deze jeans met maar een broekspijp neemt Instagram over

      0

Als je denkt dat je alle bizarre of juist te gekke ‘broeken trends’ voorbij hebt zien komen, dan heb je het goed mis. De nieuwe bijzondere en voornamelijk aparte hype: de jeans met één broekpijp, gaat binnenkort je Instagram overnemen en nee, deze trend is niet eens gestart door Kylie Jenner.

Kylie Jenner plaatste een tijdje geleden een kiekje op Instagram waar de 19-jarige te zien was in een jeans met gaten op haar bil. Dit werd binnen no-time een rage. Onlangs bracht het broekenmerk Levi’s een jeans uit met een 'ass rip' en het Franse merk Vetements een jeans uit met een rits op de bilspleet. De rits kun je vervolgens open doen om je hele achterwerk te showen. Zelf hebben we deze broek nog niet gespot in ons kikkerlandje maar geloven wij wel dat dit de ‘nieuwe’ hype kan worden van 2017. Maar goed, nu blijkt er nog een trend onze feed over te nemen namelijk: de jeans met één pijp. Yup, je leest het goed.

Zangeres en actrice Ryan Destiny plaatste recent geleden een foto op Instagram waarbij ze haar outfit of the day showde aan de wereld. Wat opviel aan de outfit: de broek had maar één pijp. Of de dame dit straight uit de winkel heeft of zelf haar creativiteit erop los heeft gelaten is onbekend. Wij zijn in ieder geval benieuwd of dit de nieuwe zomertrend wordt. Half luchtig is het in ieder geval wel.

 

👊🏾👽 #fightinbackwithlove

Een bericht gedeeld door RD (@ryandestiny) op

 

Who's wit me? #Adventures

Een bericht gedeeld door RD (@ryandestiny) op

Beeld: iStock 
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!