Dankzij de nieuwe High Summer collectie van Primark wil je road trippen door Vegas

      0

Laat het avontuur maar beginnen! Tenminste, dat is de vibe die wij krijgen van de nieuwste High Summer collectie van Primark. Een beetje trailer trash en een beetje Miami Beach lijkt de perfecte combinatie voor een heerlijke zomerse collectie waar je hebberig van wordt.

Lost in Vegas is een van de thema’s van de nieuwe zomers collectie van Primark. Als er iets is wat we willen na het zien van de kleurrijke beelden van de Britse keten, dan is het wel direct een ticket boeken naar de States en linea recta een road trip maken over de Route 66!

Natuurlijk in precies deze setjes die Primark zo creatief in het lookbook heeft samengesteld en gestyled. Denk aan een knalroze Mermaid badpak in combinatie met ripped jeans en een metallic heuptasje. Denk aan tropische hotpants met bijpassende cropped tops en mirrored sunnies en denk aan denim jackets met flared mouwen. Dat alles afgestoken tegen een glinsterende bullet caravan op een ietwat trashy trailer park. Gotta love it!

Naast het Lost in Vegas thema brengt Primark deze zomer ook een ode aan het oude Havana in Cuba. Denk bij deze collectie aan zwierige jurkjes met tropische prints en felle kleuren als rood en zeeblauw. Gecombineerd met classy turbans en stijlvolle grote zonnebrillen. Vrouwelijk, flowy en uitbundig is wat in dit thema de klok slaat.

Uiteindelijk hebben de twee collecties één ding met elkaar gemeen en dat is: Break the rules, find your freedom, live your life!

Beeld: Primark
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!