Je kunt nu Choupette de kat van Karl Lagerfeld kopen

      0

Er is niemand op de wereld die zijn kat meer verwend dan Karl Lagerfeld. De 83-jarige zilverharige ontwerper zorgt ervoor dat er altijd een nanny paraat staat om Choupette op haar wenken te bedienen en heeft een hele mansion tot haar beschikking. Daarnaast heeft de beroemde poes en Karls original muse diverse covers gesierd. De grootste magazines ter wereld schakelde de kat in voor shoots en ook poseerde Choupette naast modellen als Kendall Jenner.

Choupette heeft meer dan 98.800 volgers op Instagram en verdient elk jaar rond de 3 miljoen euro aan merchandise en reclames. Zo heeft de poes onder anderen T-shirts, tassen, sleutelhangers en boeken op haar naam staan. Om het in verhouding van echte modellen te plaatsen: dat is meer dan Cara Delevingne in een jaar verdient met haar klussen.

 

There is a fine line between cuddling and smothering, Daddy @karllagerfeld. 🙀

Een bericht gedeeld door Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) op

Maar nu doet Karl Lagerfeld zijn Choupette dus in de verkoop. Niet echt natuurlijk! De modeontwerper is een samenwerking aangegaan met de Duitse speelgoed fabrikant Steiff. Karl en Steiff hebben Choupette omgetoverd tot een limited edition knuffel die verkocht voor voor de prijs van 545 dollar. Zo’n 500 euro. Van de pluche Choupette zijn er 2000 gemaakt en worden vanaf 23 mei via stylebop.com verkocht.

 

Daddy @Karllagerfeld had me stuffed. (Sorta) The @steiff.de #Choupette is available in May on Karl.com & at selected Karl stores. 😽 #Steiff

Een bericht gedeeld door Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) op

Beeld: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire