Opening Ceremony's nieuwe jeans hebben afneembare pijpen en wij zitten met vragen

      0

2017 is het jaar van vreemde en opvallende jeans trends en na de doorzichtige Topshop broek en de Vetements jeans met ritsen die je gehele booty showen, is er nu weer een broek die wat vragen bij ons oproept. Opening Ceremony komt namelijk nu met een broek die afneembare pijpen heeft en zo in trendy summer shorts verandert.

Samen met Y/Project bracht Opening Ceremony een nogal questionable broek uit. Ten eerste zijn de shorts zo hoog uitgesneden dat we het beter een onderbroek kunnen noemen, en als je dan toch besluit de pijpen te dragen, zijn er alsnog slits te zien die een flink stuk van de onderkant van je billen showen. Maar goed, als je in de ochtend besluit om een lange broek aan te doen en daar 's middags spijt van krijgt, is deze broek ideaal. Een soort van.

Want voor dit gedurfde design betaal je meer dan €400 en voor een broek die meer booty laat zien dan dat 'ie verhult, is dat een flinke prijs. Maar hey, als je toch wilt gaan voor de afneembare broekspijpen, kun je beter met dit exemplaar aankomen dan met de baggy cargobroeken met klittenband. Klik hier om de broek te bewonderen.

Beeld: Opening Ceremony
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!