Dit is het favoriete horloge van Kendall Jenner (en nu ook die van ons)

      0

Wat Kendall Jenner draagt, is regelmatig de volgende dag uitverkocht. Het model kan een ware craze veroorzaken. Haar favoriete horloge? Dat is ééntje van Daniel Wellington. 

"Ik houd al een lange tijd van Daniel Wellington", aldus het model dat op dit moment ook het gezicht is van de Classic Petite lijn van het merk. "De Classic Petite is stijlvol en modern en ik kan het met alles dragen."

En dat laatste klopt helemaal! Wij mochten twee horloges uit de lijn testen. Jasmijn ging voor de roségouden variant met zwarte wijzerplaat en leer bandje met reliëf en Michelle voor het roségouden exemplaar met mesh band en witte wijzerplaat.Dankzij het minimalistische ontwerp, wat modern en klassiek tegelijkertijd is, past het bij werkelijk alles wat je draagt. Is zilver meer jouw ding? Dat kan ook! Daarnaast zijn er verschillende soorten bandjes van Italiaans leer verkrijgbaar.

Het horloge, wat een kast heeft van 32mm, voelt lekker licht aan om de pols. Je merkt bijna niet dat je iets draagt. Erg fijn, vooral in de zomer.  

De Classic Petite horloges van Daniel Wellington zijn hier te shoppen.


Beeld: Daniel Wellington / Fashionscene
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!