Slecht nieuws voor iedereen die van rosé gouden iPhones houdt

      0

Geruchten rondom de iPhone 8 gaan al de ronde sinds de iPhone 7 werd gelanceerd, maar er is nu één YouTuber die beweert de eerste prototypes van de iPhone 8 in handen te hebben. Danny Winget laat in een video op zijn YouTube kanaal drie prototypes zien en beoordeelt ze op hun uiterlijk.

Danny Winget heeft de drie nieuwste modellen van de iPhone in zijn handen. Zo is er een zwarte, een zilver/witte en een brons/witte. De koperkleurige gouden iPhone 8 is een prima toevoeging aan de bestaande kleuren, maar uit de video blijkt dat dit niet een toevoeging is, maar een vervanging van de bestaande rosé gouden.

De YouTuber zelf is niet zo’n fan van de kleur. Danny Winget vindt het zelfs behoorlijk lelijk en snapt niet hoe Apple deze kleur heeft kunnen kiezen. Ookal zou deze voortgekomen zijn uit de keuze van een target group.

Wel geeft de YouTuber aan dat de prototypes nog enigszins van kleur kunnen afwijken en dat het heel goed mogelijk is dat Apple uiteindelijk voor een zachtere kleur kiest. Maar het is ook vrij onwaarschijnlijk dat het nog in dit stadium wordt aangepast. Het ziet er dus niet zo rooskleurig uit voor rosé goud liefhebbers.
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire