Heidi & The City is meest glamorous collectie die je ooit in de schappen van een supermarkt zult vinden

      0

“One day you’re in, the next you’re out!” Daarmee sloeg Heidi Klum de spijker perfect op de kop, zeker wanneer het om mode aankomt. Heidi heeft haar gezegde dan ook ter harte genomen en wilde er dan ook alles aan doen om een woweffect te creëren die toegankelijk is voor elke vrouw en gemakkelijk te combineren is.

Het Duitse mode-icoon ging de samenwerking aan met Lidl en lanceerde haar collectie tijdens de New York Fashion Week. In eerste instantie denk je bij Lidl niet direct aan fashion, maar dankzij de samenwerking met Heidi Klum en de show tijdens de New York Fashion Week heeft de supermarkt zich toch wel dergelijk weten te bewijzen.

Met de ‘Esmara by Heidi Klum’ collectie komt Lidl met de meest glamorous kledingstukken die je ooit in de schappen van een supermarkt zult vinden. Heidi Klum liet zich inspireren door haar favoriete stad, namelijk New York, waardoor er een ‘Heidi & The City’-vibe door de collectie waait. Deze invloeden zijn duidelijk terug te zien in de items. Blazers met leopard print of pailletten, fijne kantjes jurkjes, rock ’n roll faux leren pencil skirts en elegante tops.

Pièce de résistance uit de collectie is een bikerjack van echt leer! Op 18 september start de verkoop van de Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City collectie in alle filialen en in de webshop van Lidl Nederland. Naast kleding in de maten 36 – 44 zullen er ook accessoires en schoenen te vinden zijn. De kledingstukken zijn verkrijgbaar vanaf 7 euro en lopen op tot 20 euro. Het duurste item uit de collectie is een leren bikerjack, deze kost rond de 50 euro. 
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire