10x de mooiste looks van Victoria Beckham’s Spring Summer 2018 collectie

      0

De New York Fashion Week is in volle gang en zo showde Victoria Beckham afgelopen zondag haar nieuwste Spring Summer 2018 collectie aan het publiek. Op de eerste rij zaten haar man David en zoontje Brooklyn, terwijl Romeo, Cruz en Harper in Londen bleven om naar school te gaan.

We konden al aan de modeontwerpster zelf zien dat ze steeds meer kleur begon te dragen. Haar skinny jeans verruilde ze voor wijdde pantalons en spijkerbroeken met een flare. Deze voorkeur heeft Victoria Beckham duidelijk doorgevoerd in haar collectie. Zoals we kennen van VB bleef ze trouw aan haar gestroomlijnde silhouette en minimalistische looks, maar verrassend waren de details en zachte pastelkleuren.

Aan The Telegraph vertelde Victoria dat het duidelijk was dat ze de moeder is van een klein meisje, iets wat ook doorsijpelt in de collectie. “It’s finding a new take on colour, and that’s why I love these, whether you call them Play-doh, sherbet, ice cream colours – but they’re not too sugary, not too sweet.” En daar heeft de modeontwerpster gelijk in. Met de pastelkleuren, en met name de roze looks, laat Victoria een volwassen manier van roze dragen zien. Bekijk de mooiste looks hieronder.

Beeld: Getty Images
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!