Gucci slaat de handen ineen met dit merk en creëerde de coolste petjes en mutsen

      19

Ben je net zo een sport rookie als wij? Dan zegt de naam 'Major League Baseball' je misschien niet zo heel veel. Na wat onderzoek blijkt dat dit het hoogste professionele honkbalniveau is in de VS. De MLB brengt ook merchandise op de markt, waaronder de petjes met het New York Yankees logo (die je vast wel kent).

Nu blijkt dat Gucci de handen ineen heeft gesloten met de MLB. In het lookbook van de Pre-fall collectie van het Italiaanse modehuis worden de outfits namelijk gecomplimenteerd door petjes en mutsjes die een fijne mashup zijn tussen de originele uitvoeringen en Gucci. Denk het New York Yankees symbool in combinatie met de bekende Gucci slang.

Wat in het lookbook staat, is pas een deel van de collectie die eraan zit te komen. Volgens Gucci zal de collectie bestaan uit verschillende kleding- en accessoirestukken en blijft het niet alleen bij de Yankees maar zullen ook logos van andere grote honkballteams verwerkt worden in de designs. Wat betreft de prijs van de items kunnen we je nog niet zo heel veel vertellen maar budget zal het vast niet zijn (denk aan minstens 250 euro voor een item).

Bekijk de eerste beelden van de samenwerking hieronder. De rest kun je bewonderen tijdens de fall 2018 presentatie die februari getoond wordt in Milaan.

Beeld: Gucci
Aanbevolen voor jou:
Fashionscene zoekt een redactiestagiaire