Dit is de app die alle Instagirls gebruiken om dat wegwerpcamera effect te krijgen

      0

Al onze favoriete Instagirls en celebs hebben de beste apps om hun foto's mee te bewerken. Sommigen blijven strikt geheim, zodat we alleen maar kunnen dromen van zulke mooie edits. De vorige hype was sparkly KiraKira en nu hebben we de app gevonden waarmee je dat vintage, 1998 effect krijgt over je foto's. En dit wil je hebben!

De laatste tijd zien we steeds meer foto's voorbijkomen met een mooie retro vibe. Als je naar de foto's kijkt, krijg je bijna het idee dat ze geschoten zijn met een wegwerpcamera en we love it! Zelfs Selena Gomez is fan van het effect. Voor één van haar laatste posts tijdens de March for Our Lives heeft ze gebruik gemaakt van de app en als the queen of Instagram herself het doet... 

De app heet Huji Cam en het doet je écht heel veel denken aan een wegwerpcamera. Zo kan je alleen met de app een foto maken en moet je door een kleine opening kijken om te zien waar je een plaatje van schiet. Je kan dus geen foto's uploaden van je filmrol, maar voor 0,99 cent is dit al wel mogelijk. 

Net zoals bij een echte wegwerpcamera is het altijd maar een verrassing hoe de foto eruit komt te zien. De app is dus een hele ervaring! Je kan ook de datum toevoegen of de datum maar dan in 1998. Alles voor dat old school effect dus!

 

Cuddle times is the best times 📸 @jerrymeng

Een bericht gedeeld door SAMI MIRÓ (@samimiro) op

 

S I N C I T Y

Een bericht gedeeld door Jasmine Sanders (@golden_barbie) op

 

📸 @iamterrencej

Een bericht gedeeld door Jasmine Sanders (@golden_barbie) op

 

#DiorAddictLacquerPlump 🐝

Een bericht gedeeld door Fanny Bourdette-Donon (@fannybourdettedonon) op

 

Last night with @diormakeup #dioraddictlacquerstick

Een bericht gedeeld door Kristen Noel Crawley (@kristennoelcrawley) op

Beeld thumb: Bruno Press
Aanbevolen voor jou:
Volg Fashionscene op Instagram!